Let us host your next special event​!

Welkom op onze cateringdienstenpagina! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van private events en het bieden van eersteklas cateringervaringen op maat van jouw behoeften. Van zakelijke evenementen tot intieme bijeenkomsten, wij hebben alles voor jouw speciale gelegenheid!

Outside catering

Ontdek de culinaire pracht van onze catering en ons restaurant als eventlocatie! Van uitgebreide buffetten tot heerlijke hapjes, wij verzorgen graag jouw bedrijfsbijeenkomst of evenement. Neem contact op met ons voor meer info of kom langs!

Event venue

Bij Diya Delft kun je het hele restaurant (tot 70 personen) als venue gebruiken voor jouw speciale gelegenheid. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van het evenement, inclusief heerlijke gerechten. Ontdek de mogelijkheden nu!

Kookworkshops

Ontdek de gezelligheid en leer nieuwe kookskills tijdens onze maandelijkse of jouw persoonlijke kookworkshop bij Diya Delft, perfect voor teambuilding of een leuk uitje. Samen koken, leren, en genieten in een ongedwongen sfeer!

Vergader-arrangement

Wij bieden een uniek vergaderarrangement aan waarbij je gebruik kunt maken van onze meetingrooms met korting. Of je nu een zakelijke bijeenkomst of een presentatie wilt organiseren, wij hebben de perfecte setting voor jou. 

Neem hier een kijkje binnen bij ons!

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk conact met je op!