< Terug naar journal

Vandaag geven we weer 150 thali’s weg in India

Thali's schenken namens onze charity "A meal for a meal"

20 oktober 2023

Share

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

We delen vandaag met grote vreugde een hartverwarmende update met jullie allemaal. Zoals velen van jullie weten, hebben we bij Dhaba Delft een bijzondere toewijding aan liefdadigheid door onze ‘Thali for Thali’-campagne. Voor elke heerlijke thali die in ons restaurant wordt genoten, schenken we er een in India. Het is een daad van liefde en medeleven die mogelijk wordt gemaakt door jullie ongelooflijke steun.

 

Vandaag, op 20 oktober, zijn we verheugd om te delen dat onze oprichter, Vikram Kapoor, opnieuw de kans heeft gehad om 150 thali’s te schenken in India. Dit is allemaal dankzij de geweldige steun en genereuze geest van onze gewaardeerde gasten. Jullie maken deze missie mogelijk en we zijn jullie enorm dankbaar.

 

Het feit dat we vandaag weer 150 thali’s hebben mogen weggeven, herinnert ons eraan hoe krachtig gemeenschappen kunnen zijn als ze samenwerken. Elk van deze maaltijden brengt een glimlach op het gezicht van iemand die het nodig heeft en verspreidt liefde en hoop in de wereld.

 

We willen onze diepe dankbaarheid uitspreken voor jullie onvoorwaardelijke steun. Samen maken we een verschil, en we kijken uit naar meer kansen om liefde te delen en levens te veranderen.

Lees de “food stories”

Aanbevolen verhalen