< Terug naar de journal

Groot openingsfeest

Terugkijkend op een onvergetelijke dag

6 Mei 2023

Share

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Het hart van Delft was getuige van een opmerkelijk evenement op 6 mei, toen Marja van Bijsterveldt, de geachte burgemeester van de stad, onze drempel sierde om Dhaba officieel in te huldigen. Met een symbolische lintknip, begon onze reis om de authentieke smaak van India naar Delft te brengen aan een opmerkelijk avontuur.

Ondanks de met wolken bedekte luchten, bleven onze geesten onvermoeibaar. Meer dan 250 prachtige zielen uit verschillende levenspaden kwamen samen om deze mijlpaal met ons te vieren. Hun aanwezigheid bracht een onvervangbare warmte met zich mee die zelfs de zonnigste dagen overtrof.

 

Onze jongste gasten werden verwend met een speelse glijbaan die een extra dosis vreugde aan het evenement toevoegde. Gelach weerklonk terwijl kinderen begonnen aan een opwindende reis langs de glijbaan, wat een sfeer creëerde die bruiste van vreugde en kameraadschap.

 

Ah, de muziek! Onze sensationele DJ zette het ritme voor de dag, de lucht vullend met beats die de dansvloer ontstaken. Gasten van alle leeftijden deden mee, wat bewees dat een beetje bewolking hun dansgeest niet kon temperen.

 

Laten we nu duiken in het hart van de viering – het eten. Onze getalenteerde koks toonden hun culinaire bekwaamheid, een assortiment samenstellend dat de smaakpapillen rechtstreeks naar de straten van India bracht. Van heerlijke voorgerechten tot zielverzorgende curry’s, elk gerecht was een bewijs van onze toewijding aan authentieke Indiase smaken.

 

Voorbij de gastronomische geneugten, wat de dag echt bijzonder maakte, was het gevoel van samenzijn. Uitgewisselde glimlachen, opgewekte gesprekken en nieuwe verbindingen werden gevormd – het was een herinnering aan de kracht van gemeenschap die samenkomt in de geest van viering.

 

Aan al onze geachte gasten, breiden we onze oprechte dank uit voor het veranderen van onze grand opening in een onvergetelijke herinnering. Uw enthousiasme en steun voegden een extra laag vreugde toe aan onze reis.

 

Terwijl de zon achter de wolken zakte, reflecteerden we op een dag die de essentie van Dhaba belichaamde – een plek waar smaken samenvloeien met vriendschap, waar culturele ervaringen worden gedeeld en waar elk moment wordt gekoesterd. Onze grand opening was een glimp van de opwindende avonturen die voor ons liggen.

 

Dit is pas het begin, beste vrienden. De grand opening was slechts het initiële hoofdstuk in een boek vol spannende evenementen en culinaire escapades. De wolken mogen dan de lucht hebben bedekt, maar ze konden de stralende energie die van elke gast uitging niet overschaduwen.

 

Dus laten we terugkijken op een dag die voor altijd een speciale plaats in onze harten zal hebben. Bedankt dat jullie met ons hebben meegevierd, niet alleen de geboorte van Dhaba, maar ook de geest van samenzijn. Blijf afgestemd, want onze reis is net begonnen en we kunnen niet wachten om meer prachtige herinneringen met jullie allemaal te creëren.

Lees de “food stories”

Voorgestelde verhalen