< Terug naar journal

Het vieren van sociale impact

Kleur geven aan den gemeeschap via Dhaba

11 April 2023

Share

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Bij Dhaba geloven we in meer dan alleen het serveren van heerlijke Indiase gerechten; we zijn toegewijd aan het creëren van een positieve impact op onze gemeenschap. Terwijl we terugblikken op de afgelopen paar maanden, springt één evenement eruit als een levendige getuigenis van onze inzet – onze bijdrage aan het Holi-festival georganiseerd door de Indian Student Association of Delft. Ga met ons mee op een reis terwijl we de betekenis van het maken van een verschil verkennen en uitkijken naar meer kleurrijke dagen in de toekomst.

 

Holi naar Delft Brengen: Een Vreugdevolle Samenwerking

Het Holi-festival, bekend als het “Festival van Kleuren,” heeft immense betekenis in de Indiase cultuur. Het is een tijd waarin mensen samenkomen om de komst van de lente te vieren, wat de overwinning van het goede over het kwaad symboliseert en het belang van eenheid. Bij Dhaba herkenden we de mogelijkheid om de vreugde en geest van Holi te delen met de diverse gemeenschap van Delft.

 

In samenwerking met de Indian Student Association of Delft begonnen we aan een levendige reis om de essentie van Holi naar onze stad te brengen. Met behulp van onze culinaire expertise droegen we traditionele Indiase gerechten bij die de Holi-feestelijkheden sierden en een vleugje authenticiteit toevoegden aan de viering. Terwijl kleuren door de lucht vlogen en gelach weerklonk, voelden we een diep gevoel van voldoening omdat we deel uitmaakten van zo’n vreugdevolle gelegenheid.

 

Terugblikkend op de Impact

Als we terugkijken, ging onze betrokkenheid bij het Holi-festival niet alleen over het leveren van eten; het ging over het bevorderen van verbindingen, het overbruggen van culturen en het creëren van blijvende herinneringen. De glimlachen op de gezichten van deelnemers en de oprechte waardering die we ontvingen, versterkten ons geloof in de kracht van gemeenschap en samenwerking.

 

De ervaring bevestigde onze toewijding om een positieve sociale impact te creëren. Het herinnerde ons eraan dat we door eenvoudige gebaren, zoals het delen van voedsel en tradities, kunnen bijdragen aan het rijke palet van onze gemeenschap. Elke geworpen kleur, elk genoten gerecht – ze werden allemaal symbolen van de eenheid en inclusiviteit die we streven te bevorderen.

 

Een Kleurrijke Toekomst Omarmen

Terwijl we vooruit kijken, zijn onze harten gevuld met opwinding voor de vele kleurrijke dagen die ons te wachten staan. We zijn vastbesloten om onze reis van het creëren van sociale impact voort te zetten en het leven van degenen om ons heen te verrijken. Met behulp van onze culinaire aanbiedingen, culturele evenementen en partnerschappen streven we ernaar om een levendige draad te weven die mensen van verschillende achtergronden samenbrengt.

 

Of het nu gaat om de geur van onze kruiden, de smaken van onze gerechten of de ervaringen die we creëren, Dhaba blijft een plek waar gemeenschap en cultuur samenkomen. We kijken ernaar uit om met meer organisaties samen te werken, contact te leggen met meer individuen en meer kleuren toe te voegen aan het canvas van onze gemeenschap.

 

Foto is gemaakt door Ashwin Ruben

Lees de “food stories”

Voorgestelde verhalen